Hoppa till sidans innehåll

Hälsning från Ungdomssektionen

16 JAN 2021 15:52
Information från Ungdomssektionen
  • Skapad: 16 JAN 2021 15:52

Vi i ungdomssektionen hoppas att ni haft en bra jul och nyår trots att den kanske varit lite annorlunda. Vi är väldigt ledsna över att luciashowen inte gick att genomföra denna vintern men vi hoppas på att det nya året för med sig bättre tider.

Nu blickar vi framåt till vårat årsmöte som sker lördagen den 13/3 kl 13:00 där alla är välkomna att delta. Vi räknar med att få ha detta digitalt och kommer lägga ut en länk eller kod där ni kan gå med i mötet om tekniken vill oss väl (mer info om det kommer när det närmar sig).

Inför det nya året söker vi även nya medlemmar till ungdomssektionens styrelse. Vill du eller någon du känner (som är mellan 12-26 år) vara med och bidra med glädje och engagemang och vara en del av styrelsen är det bara att skicka ett sms till Sofia Larsson - 0708130609 där du skriver ditt namn, ålder och att du är intresserad av att vara med i ungdomssektionens styrelse.

Vad innebär det då att vara med i ungdomssektionens styrelse?

- Jo, det innebär att vi planerar och genomför aktiviteter för alla medlemmar på klubben. Här har du ett ansvar över andras barn och det är viktigt att du känner att du kan hantera detta ansvar.

- Vi har möte en gång i månaden (ca 1 timme) och ibland även något extra möte inför dom lite större aktiviteterna. Detta är något du måste lägga tid på och tar du på dig att fixa något annat inför en aktivitet måste du även göra det.

- Vi ser till att alla har det bra på klubben och att ingen lämnas utanför. Vi jobbar för en starkare gemenskap bland alla medlemmar och utgår från ÖRS vision ”En levande verksamhet med gemenskap och utveckling”.

Alla, även icke styrelsemedlemmar, får gärna komma med förslag på aktiviteter. Allt går inte att genomföra men inget förslag är dumt och det är alltid roligt med nytänkande idéer.

Har ni några frågor eller tanker kring ungdomssektionen eller ungdomssektionens styrelse är det bara att höra av er till
Sofia Larsson - 0708130609.

Pussar och kramar (på distans)
Ungdomssektionens styrelse
Skribent: Eva Jönsson/US/Cecilia Frisk

Rökning förbjuden

RÖKFRI ANLÄGGNING - FÖR ALLAS BÄSTA
På ÖRS utövas barn- och ungdomsidrott och självklart är vi en helt rökfri anläggning. Som ni kanske har sett så har vi fått upp nya fina "Rökning Förbjuden" skyltar. Hjälp oss påminna varandra! Tack


 


 

Vi tackar för anslag och sponsring 

 Sparbanksstiftelsen Skåne

Swedbank 

Hööks

 Kalas
Olycksfallsförsäkring för dig som rider

Olycksfallsförsäkring Folksam

  


 

 


Tröja klubbkläder

 

Klubbkläder
Här kan ni beställa våra fina klubbkläder och hästprylar! 
Klicka här


 

Untitled


Hitta hit!


 

 

Postadress:
Ödåkra RS - Ridsport
Fleningevägen 55
25475 Ödåkra

Kontakt:
Tel: 042204980
E-post: This is a mailto link

Se all info