Hoppa till sidans innehåll

Ponnyallsvenskan div 2 - Hoppning


OMGÅNG 1 - 2017-09-17

Nu har Ödåkras ponnylag varit iväg på sin första omgång i allsvenskan div II. Denna första gång var vi i Dagstorp och hoppade på deras gigantiska gräsbana vilket resulterade i lite vilda ponnyer. Men vad är det man säger, vilda ponnyer är glada ponnyer! Tjejerna kämpade ändå på bra och red verkligen i varje galoppsprång. Tror att Rebecca håller med mig att vi kan vara stolta över våra ponnytjejer!

En stor eloge till våra ponnyföräldrar som trots att de var nervösa så klarade de av att assistera nervösa ryttare, pigga ponnyer och att BRODDA! För på grästävlingar behövs det nämligen för det kan bli ganska halt i gräset. Det ska rensas, gängas och skruvas. Ont i ryggen och sår på knogarna ingår i paketet. Men vad gör de när man har skoj sen! Och vilken laganda tjejerna har!

Kvällen avslutades på Paolos inne i stan med god mat.

Nästa omgång går den 8 oktober hos Klippans Ridklubb.

Glöm inte bort att komma och heja på oss då!

Kramar från Sandra, Charlie och Rebecca

OMGÅNG 2 - 2017-10-08

Dagens omgång var på Klippans Ridklubb. Lagets deltagare var jätteduktiga och bjöd på fina ritter. Placering för laget blev idag en 6:e plats.

Nästa omgång är på Kullabygdens Ryttarförening den 29 oktober.

Kom gärna och heja på laget.

Skrivet av Eva Jönsson

OMGÅNG 3 - 2017-10-29

Nu har tjejerna gjort sin sista ponnyallsvenska för denna gång. Omgången avgjordes på Kullabygdens Ryttarförening. De kämpade på och gjorde bra ifrån sig. I sista deltävlingen hamnade vi på en 7:e plats av 9.

Charlotte Persson

SUMMERING

I maj hade vi möte med 5 förväntansfulla tjejer med föräldrar. Sandra presenterade konceptet och tjejerna gick glatt med. Här började arbetet med att få ihop gruppen och träning inför ponnyallsvenskan. Vi träffades med grillning, övernattning med en härlig dag på Falsterbo. Tjejerna klickade med en gång och det stod klart att vi skulle ha skoj tillsammans. Tjejerna är fantastiska mot varandra och genom varje tävling har de stöttat varandra och visat stor kamratskap. Det har varit en underbar resa att få följa dessa duktiga ryttare genom glädje och tårar. Men vilken resa var och en har gjort och vilka framsteg de har gjort.

Vi har haft fint stöd av US tjejerna som har följt med på tävling och hjälpt till. Vi har haft kvällar med US och PA som vi kommer att fortsätta med. Det har varit ett stort nöje att få följa våra fina ungdomar i US och PA. Från min och Sandras sida vill tackar alla som har bidragit till ponnyallsvenska laget. Stort TACK till Rebecca som gjorde det möjligt att Elina kunde tävla Ludde, Styrelsen, ponnymammor och ponnypappor som fixade och trixade så tjejer och ponnyer kom till tävling. Men framför allt stort TACK till Tintin, Sonia, Ida, Saga och Elina för ert engagemang, kamratskap, era framsteg ser fram emot att följa er resa mot stjärnorna.

Lycka till // Charlie och Sandra

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Rökning förbjuden

RÖKFRI ANLÄGGNING - FÖR ALLAS BÄSTA
På ÖRS utövas barn- och ungdomsidrott och självklart är vi en helt rökfri anläggning. Som ni kanske har sett så har vi fått upp nya fina "Rökning Förbjuden" skyltar. Hjälp oss påminna varandra! Tack


 


 

Vi tackar för anslag och sponsring 

 Sparbanksstiftelsen Skåne

Swedbank 

Hööks

 Kalas
Olycksfallsförsäkring för dig som rider

Olycksfallsförsäkring Folksam

  


 

 


Tröja klubbkläder

 

Klubbkläder
Här kan ni beställa våra fina klubbkläder och hästprylar! 
Klicka här


 

Untitled


Hitta hit!


 

 

Postadress:
Ödåkra RS - Ridsport
Fleningevägen 55
25475 Ödåkra

Kontakt:
Tel: 042204980
E-post: This is a mailto link

Se all info